Tenisko jezični kamp na moru

TK Medveščak u suradnji s Putničkom agencijom Globtour Event od 26.06. do 02.07. 2019. organizira tenisko jezični kamp u Zaton Holiday Resortu pokraj Zadra. Smještaj je u apartmanima koji se nalaze u prekrasnoj šumi, imaju dvije dvokrevetne sobe, kupaonicu, wc, TV i terasu. Apartmani su na samom moru gdje se proteže pješčana plaža i bazeni. U naselju se nalaze butici, samoposluga, bogati sportski sadržaji od kojih je 16 teniskih terena, tereni sa umjetnom travom te razna druga igrališta za druge sportove. Smještaj je na bazi punog pansiona. Djeca su svakodnevno uključena u program teniskog treninga dva puta dnevno (pod vodstvom trenera TK Medveščak) te u programe jezičnih radionica koje će biti organizirane, kao i tenis, u manjim grupama prema znanju i uzrastu i to u popodnevnim satima i navečer. Program jezika provode izvorni govornici, koji imaju iskustvo rada s djecom, a osim u radionicama njihov boravak i briga zajedno s trenerima tenisa je cjelodnevni i u svakome trenutku su na raspolaganju djeci (24 sata).
 
Osim treninga, turnira, jezičnih radionica, igara, kupanja na plaži i večernjih programa, organiziran je i izlet velikim drvenim jedrenjakom do mjesta Božava (Dugi Otok).

NOVOST! AKCIJA "POZOVI PRIJATELJA". Svako dijete koje pozove jednog ili više prijatelja da sudjeluje u kampu, ostvaruje popust od 500 kn.


PRIJAVE I SVE DETALJNE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI NA :
091 / 542 - 2846
prof. Dejan Krajnović

NA VRH